The sky is the limit!
Godkjenning av foretak

Ledige stillinger

Image


HAR DU LYST Å JOBBE SAMMEN MED OSS OG VÆRE MED PÅ EN SPENNENDE REISE MED ET SELSKAP I STOR VEKST? 


 

BoltM3 Group er en gruppering bestående av selskapene Bolt Construction AS og M3 Anlegg AS. Selskapene har sin drift innen fire divisjoner -  bygg, anlegg, betong og prosjektutvikling. Gruppen har i 2016 totalt en omsetning på ca. 1 mrd og i overkant av 400 ansatte.

BoltM3 Group har mål om å bli et av de ledende entreprenørselskapene i Nord-Norge. Konsernets virksomhet er tuftet på et godt og inkluderende arbeidsmiljø, kompetente medarbeidere, samt høy fokus på kvalitet, sikkerhet og leveringsdyktighet.

 

M3 Anlegg er totalentreprenør innen grunnarbeid og utfører blant annet vegbygging, vann- og avløpsjobber, massedeponering, tomter m.m.VI SØKER LANDMÅLER / STIKNINGSINGENIØR

 


 ANLEGG OG PROSJEKTLEDERE 


Bedriften har opplevd en god vekst de siste årene, og har videre ekspensjon som realistisk mål. Vi trenger derfor å styrke laget vårt med flere dyktige anleggs- og prosjektledere, som har ønske om å jobbe hos en seriøs og målbevisst Nord-Norsk aktør.

 

Den / de rette for oss bør ha høyere teknisk utdanning, flere års erfaring fra ledelse i anleggsbransjen, og aller viktigst - den rette innstillingen. Gode referanser og bred erfaring fra bransjen, kan kompensere for formell kompetanse.

Videre må du:

-          ha fokus på planlegging, fremdrift, økonomi og HMS

-          være faglig engasjert, målbevisst og handlekraftig

-          være strukturert, kvalitetsbevisst, ha gode samarbeidsevner, samt være en god motivator og støttespiller for dine ansatte

-          være god til å kommunisere både skriftlig og muntlig

 

 

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø, kollegaer med bred kompetanse og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

 

Tiltredelse: Snarest / etter nærmere avtale

Dersom du syns dette virker interessant, send CV, samt navn på 2 referansepersoner til   soknad@m3anlegg.no

      Har du spørsmål vedr. stillingene – kontakt daglig leder Ola Haldorsen –  tlf. 400 11644, prosjektdirektør Torben Kilvik – tlf. 900 53196 eller personalleder Elin Johansen –  tlf. 970 60362.


 

 

 

 

 

 

Vi søker etter flere dyktige

 

Anleggsrørleggere med ADK1-kompetanse og erfaring fra anleggsrørlegging.

 

  

Vi tilbyr

- Jobb i et spennende og ekspansivt miljø

- Konkurransedyktig lønn

- Pensjons- og velferdsordninger

- Fokus på teknologi

- Utviklingsmuligheter

- Godt arbeidsmiljø

- Nødvendig opplæring

- Resultatorientert ledelse

- Arbeidstidsordninger

- Husvære

 

Dersom du har lyst til å bli bedre kjent med bedriften eller høre mer om de ledige stillingene ta kontakt på tlf. 755 51 330 eller ta kontakt på soknad@m3anlegg.no eller post@m3anlegg.no
 

 

 


M3 Anlegg Besøksadresse: Dreyfushammarn 11, 8012 Bodø • Telefon: 75 55 13 30  • post@m3anlegg.no

Webdesign og publiseringsløsning: mpDesign